Google Analytics Alternative Culloden Moor camping | Reizen langs Rivieren Travelling along Rivers http://www.reizen-langs-rivieren.nl/ http://www.reizen-langs-rivieren.nl/ Google Analytics Alternative>

Culloden Moor camping 


Op nauwelijks 10 km afstand van de stad Inverness is de Culloden Moor Caravan Club Site een ideale uitvalsbasis voor het bezoeken van allerlei bezienswaardigheden, zoals het beroemde Loch Ness, de Malt Whisky Trail, de (winkel)stad Inverness en pittoreske plaatsjes als Elgin. En vanzelfsprekend Spey Bay, waar de River Spey uitmondt in de Noordzee.  

DSC 0177

Culloden Battlefield ligt om de hoek

Op een steenworp afstand van de camping ligt het historische Culloden Battlefield, waar de legendarische Bonnie Prince Charlie op 16 april 1746 werd verslagen in de laatste veldslag tussen de Schotten en de Engelsen. Het moderne bezoekerscentrum biedt uitgebreide informatie over deze historische gebeurtenis.

Hoge beoordeling

Een verblijf op the Culloden Moor Caravan Club Site is in veel opzichten aanbevelenswaardig. 

De Caravan Club sites hebben een reputatie hoog te houden op het gebied van de faciliteiten en de reviews van de bezoekers worden steevast begeleid door hoge beoordelingscijfers. Maar soms springt een locatie er zelfs dan nog in positieve zin uit. Dat is ook het geval op de Culloden Moor Caravan Club Site, waar de sanitaire voorzieningen een dermate hoge kwaliteit hebben en in zo'n onberispelijke staat van onderhoud verkeren, dat de neiging bestaat een 10 Plus uit te delen...

DSC 0166

Ook het terrein zelf met z'n royale kampeerplaatsen wordt voorbeeldig onderhouden.                                        


Een verblijf op deze camping is om nog een andere reden een aangename ervaring.

Natuurlijke gastvrijheid

Beheerders Tina en Robin Wickins zijn gezegend met een natuurlijke gastvrijheid. Hun professionele en klantvriendelijke benadering moet haast wel een belangrijke reden zijn dat veel bezoekers hier na hun eerste ervaring graag terugkeren.

Voor uitgebreide informatie over Culloden Moor Caravan Club Site: www.caravanclub.co.uk

Het Kasteel van Inverness langs de rivier de Ness. Ook de andere bezienswaardigheden in deze stad liggen op korte afstand van de Cullodon Moor Caravan Club Site.Het wereldvermaarde Loch Ness met z'n vermeende monster strekt zich langgerekt ten zuiden van Inverness uit. Ondanks de ruïne-achtige staat blijft Urquhart Castle een indrukwekkend fort. Tussen de 13de en 17de eeuw was dit één van de grootste kastelen van Schotland. De geschiedenis van het kasteel en die van de bewoners wordt uiteengezet in de expositieruimte van het nieuwe bezoekerscentrum.

Reportages River Spey

Index Groot-Brittannië  


© DV MEDIA FARELLI PRODUCTIES