Google Analytics Alternative Het geheim van Grantown-on-Spey Caravan Park | Reizen langs Rivieren Travelling along Rivers http://www.reizen-langs-rivieren.nl/ http://www.reizen-langs-rivieren.nl/ Google Analytics Alternative>

Het geheim van Grantown-on-Spey Caravan Park


Een plek om vrijwel onmiddellijk verliefd op te worden is het Grantown-on-Spey Caravan Park, gelegen in het indrukwekkende landschap van het Cairngorm National Park in het hart van de Schotse Hooglanden. Dit gevoel wordt aangewakkerd door een perfecte combinatie van een rustige ligging, uitzicht op de bergen, een voorbeeldig onderhoudend park, opmerkelijk ruime kampeerplaatsen met eigen satellietontvangers en verwarmde sanitaire voorzieningen in een onberispelijke staat.

4A- Isobell & Andy


Maar het echte geheim achter dit positieve gevoel lijkt de professionele en warme benadering door de opzichters van dit park. 

Op ons verzoek voorzagen Isobell en Andy Tesch ons van een hele reeks nuttige adviezen over alles wat specifiek met de River Spey te maken heeft. 

2- Andy scooter

Hierna stapt Andy op z'n scooter en begeleidt onze camperbus naar één van de zogenaamde 'super pitches'. Nadat hij ons heeft geassisteerd bij het installeren, verschijnt een brede glimlach op zijn gelaat. "Nee, dit is echt geen speciale behandeling voor journalisten. Deze begeleiding is onderdeel van onze gebruikelijke aanpak. We willen altijd het allerbeste voor onze gasten."

Tijdens ons verblijf bleek deze locate een perfecte uitvalsbasis voor lange wandelingen langs de Spey-oevers. Het sfeervolle stadscentrum van Grantown-on-Spey ligt op korte loopafstand van het park. Er zijn een goed voorziene supermarkt, een kwaliteitsslager, goede bakkerijen en enkele bars en restaurants. 

5- The Craigh Bar5A-Beryl & Robbie


Niet te missen in Grantown-on-Spey is een bezoek aan The Craig Bar. Op aanbeveling van Andy stapten we hier naar binnen voor wat biertjes en de fameuze lokale specialiteit 'Connoisseur pies'. 

En dat was inderdaad een waardevolle tip. Niet alleen smaken de pies in The Craigh Bar voortreffelijk, ook de humor van de eigenaren draagt bij tot een buitengewoon vermakelijke sfeer. De bizarre manier waarop barkeeper Robbie en zijn moeder Beryl op elkaar reageren, hield ons hier urenlang binnen..

Voor uitgebreide informatie over Grantown-on-Spey Caravan Park: www.caravanscotland.com


Index Groot-Brittannië


© DV MEDIA FARELLI PRODUCTIES